Connect with us

Interviews

Interview with Lil Josiey

1. What’s your name?

Answer: My name is Josiah David Gomula-Mosso but most people know me as the recording artist Lil Josiey.

2. Where are you from?

Answer: I am from Amsterdam, New York.

3. How old are you?

Answer: I am 20 turning 21 April 26th.

4 .When did you start making music

Answer: I started about 2 years ago.

5. How serious are you about your career?

Answer: I am very serious about connecting with people so that they can not only feel alone, they can have a good time and have fun when listening to my music! So I guess you can really say I’m very serious about it.

6. Have you ever thought about quitting music?

Answer: Yes but I always

 

remind myself why I started in those cases. Nothing easy is worth having. Everything comes with hard work.

7. Who inspires you the most?

Answer: My friends and family.

8.What got you into making music?

Answer: The fact that everyone can relate to it I always loved the idea of that.

9.Who is your favorite producer?

Answer: My favorite producer is the one who’s mixing my new songs. He is truly a homie. I’m blessed to know him.

10. What is one of your best songs/beats?

Answers: My best ones are yet to come.

11. Are you signed to a record or label?

Answer: Not yet but hopefully in the future I will be!

12. Have you ever performed?

Answer: Yes! It’s such love energy! I love my fans!

13. Who would you most likely collaborate with?

Answer: Whoever wants to really collaborate with me.

The door will always be open for me to make art.

14. If you could open for any artist who would it be?

Answer: If I could open for any artist it would be Billie Eilish. I think that would truly be a memorable experience.

15. What’s next for you?

I plan on releasing a new single called life’s crazy followed by my new album later on down the road.

Newsletter Signup

1 Comment

1 Comment

  1. Cody c

    April 19, 2022 at 1:37 am

    Someone sign this man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Usher and Lil Wayne to Salvage the Show at Lovers & Friends Festival 2024

Announcements

Nicki Minaj’s Classroom Chronicles

Feature

Jack Harlow and Drake “Lovin On Me” #1 on Billboard Hot 100 

Music

Eminem and 50 Cent Hint Idea of Full Length Joint Album

Music

Newsletter Signup

Copyright © 2024 Maxed Hiphop.

Newsletter Signup